Клик

Клик върху маркираните полета в жълто за повече информация. При клик върху Етикети:..........,/в началото или след всеки пост/ излизат всички постове със съответен етикет. За всички публикации виж края на блога по дати. Блога се допълва непрекъснато, приятно четене.

сряда, 30 март 2016 г.

Топ  съвети за намиране на круиз, който е точно за вас

1) Какъв е вашият стил? Всяка круиз линия има различен стил.
Информирайте се коя е най-подходяща за вас.

2) Изберете времето си разумно за да имате най-добрата оферта. От януари до март е най-натовареният период за резервации за круизи,  круизните линии правят 35% от годишните си продажби и предлагат най-добрите сделки.

3) Изберете сезона, спрямо времето си и цената, която искате.
Винаги може да намерите промоция ако варирате във времето.

4) Колко да е дълъг круиза ? В зависимост от круиз линията, вие може да избирате от един ден до над 100.
Общо правило, по-дълъг круиз, по-ниска дневна цена.

5) Бюджетът е от ключово значение. Ако ви е необходима ниска цена, трябва да направите компромис и да се лишите от по-добра кабина, пакети за напитки, екскурзии, допълнителни екстри на кораба и т.н.
Но пак да изпитате удоволствието КРУИЗ.

6) Не се чувствате комфортно, гади ви се ? Колкото по-голям кораб, толкова по-малко са шансовете, че може да получите морска болест. Опитайте вътрешна каюта в средата на кораба, където има по-малко движение, възможно е да го избегнете.

7) Храната? Изберете круиз, който отговаря на вашия стил на хранене. Не мислете за храната, тя винаги е налице, без ограничения.

8/ Кога да отида. По-добрите цени и спокойствие са извън активния сезон. Училищни ваканции, празници и почивки, означава пълен кораб, много деца и суматоха.

9) Размерът на корабите има значение. Не се хвърляйте на огромните кораби. По-малките кораби, означава по-малко пасажери, повече спокойствие, повече възможности за спиране, повече лукс и добро обслужване.

10) Маршрута. Едни кораби се фокусират върху кораба / плаване.  Други наблягат на повече спиране и посещения на различни места и забележителности. Изберете круиз, който се вписва в вашите предпочитания.

11) Цената не винаги е определяща за вашето търсене. Ниска цена не означава задължително лош круиз и обратното.

12) Не вярвайте, че круизите са само за възрастни. За това също може да се информирате предварително, варианти много.

13) Не вярвайте също, че круиза е скъпо удоволствие. Много често е много по-евтино като цяло за пътешествие, отколкото свършено по-друг начин.

14) Не мислете, че на круиз задължително трябва да си с най-луксозни дрехи и изискано поведение. Въпрос на избор и вкус.

15) Не се притеснявайте за нищо, просто резервирайте, после става лесно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар